Welkom bij Ilonka Terlouw.nl

Oneliner
Veel mensen danken een goed geweten aan een slecht geheugen

Peter R. ruineert mijn carriere
4 februari 2008
Ook bij mij op het werk was Peter R. het gesprek van de dag, eh week. Bleek toch dat ik de enige op de AIO-kamer was die Peter R. wel had gegeken! Dus leg ik uit, dat ik meekeek, omdat ik graag wil kunnen meepraten met het gesprek van de dag. Gezien de gesprekken ging dat echter ook prima zonder Peter R. te hebben gezien. Maar, verdedig ik me, het is mijn stelregel niet te praten over dingen waar je geen verstand van hebt of die je niet gezien hebt. Nou, reageert mn collega, dat was dan het einde van Ilonka's carriere als theoloog...

Oude site 
februari 2008
Als je het leuk vindt, kun je nog eens langssurfen op de oude site. Zowel de oude als nieuwe site zijn overigens ontworpen door broer-lief Auke, die daarbij de dankbare taak had te proberen aan al mijn wensen te voldoen. Maar Auke, wees gerust, ik denk dat de bouwer van de site achter het design het nog zwaarder heeft gehad ;-). 

Broertje verloofd 
februari 2008
Verliefd was ie al langer...maar nu dan ook verloofd. Jippie! Dat is mijn tweede broertje die gaat trouwen. Leuk hoor. Straks weer een reden om nieuwe kleding te kopen. Als de foto optie werkt, zal ik ook eens wat foto's van de bruiloft van mn 'eerste' broertje online zetten. Voor nu: Gefeliciteerd Remco en Marijke!

Nieuwe website eindelijk online!
januari 2008
Lieve mensen, vooral lieve vrienden! Inmiddels heb ik iets te vaak gehoord 'he ben je nou nog steeds 25?' Het was hoogste tijd voor een nieuwe website. Niet alleen omdat ik iets ouder ben (jaja, al 27), maar ook omdat er zoveel tekst op de site stond (en vrees niet: staat) dat een nieuwe site nodig was. Ik hoop dat deze site leesbaarder is, de preken makkelijker te vinden zijn en dat ik de site vaker update.. Lees meer 

Bid om de Geest van de Heer  
februari 2008
De meditatie ter afsluiting van de gebedsweek 2008 kun je hier nog eens nalezen. Onderaan de meditatie staat het gedicht waar ik mee afsloot.

Meer pagina's: 1 2 3 4

 • Agenda

  eerstvolgende preekbeurten 2015:

  5 april
  Apeldoorn De Fontein

  12 april
  Boskoop De Stek

  19 april
  Baambrugge

  26 april
  Goede Herderkerk Huizen

  3 mei
  Ter Aar

  10 mei
  Vuren

  17 mei
  Bevestigingsdienst Tollebeek

  24 mei (Pinksteren)
  Intrededienst Tollebeek

  31 mei
  Nieuw Vennep

  7 mei
  Tollebeek
  Bevestiging Ambtsdragers

  14 mei
  Tollebeek
  Heilige Avondmaal

  Meer agenda